Ballina / Lajme / Bota / 20 fotografitë unike të historisë të cilat nuk i keni parë me parë
Loading...

20 fotografitë unike të historisë të cilat nuk i keni parë me parë

Disa fotografi të çuditshme nga e kaluara,  të cilat mund tua paraqesin historinë nga një perspektivë tjeter.

Disa nga këto fotografi mund të ju ndihmojnë që ta imagjinoni më mirë të kaluarën sesa një libër apo një film. Përmes këtyre fotografive ju mund të krijoni vetë pamjet se si mund të ishte jeta në ato momente të së kaluarës.

GIGGAG ka përzgjedhur 20 nga këto momente për ju.

Shikojini dhe mendoni!

 Edhe po të jeni Mick Jagger, ju nuk mund ta tërheqni vëmendjen e saj kur keni një opponent si Alain Delon përballë.

Salvador Dali duke shetitur me kafshën e tij shtëpijake, 1969.

Osama bin Laden në pushime me familjen e tij në, Suedi, 1970.

Alfred Hitchcock duke u argëtuar me nipërit e tij, 1960.

 

Princeton University studentët kanë luajtur me topa bora, 1893.

 

George Lucas dhe Steven Spielberg, luajnë me pistoleta uji, Sri Lanka, 1983.

Gruaja nga Armenia, njëqind e gjatë vjeçare  (106) mbronë shtëpinë e saj , 1990.

Pesë-megabyte hard drive, ngarkohet nga IBM, 1956.

imgur.comSource:

Grate franceze të cilat ishin akuzuar se kishin afera me ushtarët Gjerman, ishin nençmuar, çveshur dhe qethur floket, si shenjë e denimit publik, 1944.

Protesta e femrave në Iran, kundër detyrimit të veshjes së hijabit, pas revolucionit Islamik, 1979.

Fotografija e fundit e  Titanic para se të fundosej, 1912.

Audrey Hepburn duke blerë në dyqan me kafshën e saj shtëpijake, Beverly Hills, 1958.

fishki.netSource:

Francezi duke i ndezur cigaren Winston Churchillit, 1944.

Pushimi i cigares gjatë punimeve të RCA building, 1932.

imgur.comSource:

Mbyllja e derës në tomb të Tutankhamen, 1922. Ajo derë ishte e gozhduar dhe e pa gjetur për 3,245 vite.

/Megapress.al/

Preview photo credit imgur

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …