Ballina / 2019

Yearly Archives: 2019

LORENA Është emri i artistes që po shkakto “termet” në industrin muzikore shqiptare ( Foto-Video)

E bukur dhe shumë e talentuar Lorena është artistja e re që po shkakto “Termet” në industrin muzikore shqiptare. Fal zerit brilant që posedo Lorena ka tërhequr vëmendjen e publikut që me daljen e par publike. Kënga e re nga Lorena mban titullin “Syni” dhe përcjellet nga një videoklip cilsor. …

Lexo më shumë

Këngët e suksesëshme të Berat Alili & Rexhije Fazliu (Foto-Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive. Fal zerit shumë melankolil dhe te veqant Berat Alili ka terhequr vemendjen e publikut që ke paraqitjen e par publike. Dy këngët e publikuara nga artisti në fjal vinë në bashkpunim me këngëtaren shumë të talentuar Rexhije Fazliu dhe menjëher pas publikimit janë …

Lexo më shumë
Loading...