Daily Archives: Shkurt 8, 2019

Mik & Rrok bombardojnë me ‘Saba’ (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=yVejZSZcQFY Reperat e famshëm Mik dhe Rrok tashmë kanë realizuar edhe një hit tjetër të rradhës. Ndonëse jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dy shqiptarët e famshëm nuk harojnë të këndojnë edhe shqip, ndërsa në këtë videoprojekt kanë bashkëpunuar për produksion me Diogo Milagre, videoklip me Jonathan Diaz (Soundvisionfilms) si dhe …

Lexo më shumë
Loading...