Ballina / 2019 / Prill / 11

Daily Archives: 11 Prill, 2019

Elezi: Modernizimi dhe digjitalizimi i Doganës do të përmirësojë tregëtinë dhe transportin

“Dogana moderne dhe e digjitalizuar do të sjellë më shumë përmirësimin e tregëtisë dhe transportit e me këtë do të përfitojë më shumë edhe ekonomia e vendit”, kështu është theksuar sot me rastin e 27 vjetorit të funksionimit të Drejtorisë doganore. Pikërisht në këtë drejtim është integruar edhe sistemi i …

Lexo më shumë

Aktivistja shqiptare,mes Europes:Shoqatat globaliste serbe te grave, s’njohin viktimat e dhunes seksuale te Kosoves.

Pas një konference në Bruksel për sigurine e shteteve me rastin e 10 Vjetorit të Shqiperise në NATO, në konferencen akademike të Takimit Global të Shkencave Humane në Rome, Universitetit i Washingtonit, Nertila Haxhia, aktivistja shqiptare por e njohur edhe si Lissus në boten e muzikes, gjatë prezantimit të punimit …

Lexo më shumë

Edhe 300 shtretër për pacientët në Spitalin psikiatrik, drejtori Kovaçi: Angazhohemi maksimalisht të krijojmë kushte sa më të mira

Drejtori i spitalit ‘Psikiatrik-Shkup’, Qamil Kovaçi, po jep një kontribut intensiv në krijimin e kushteve në këtë spital. Tani kanë furnizuar reth 300 krevat të rinj për klientët të cilët kanë qëndrim të përhershëm në këtë spital. Fillimisht, është bërë riparimi i disa reparteve, ku janë rikonstruar në tërësi, dhe …

Lexo më shumë