Daily Archives: 25 Qershor, 2019

Videoprojekti ‘Diamant’ Erdhi Në Kohë Të Duhur, Hiti I Verës I Jashtëzakonshëm

Një këngë mjaft e bukur shqipe është edituar nga këngëtarja e njohur e muzikës së pastër shqipe Saranda Krasniqi të cilën e ka titulluar ‘Diamant’, ndërkohë që edhe videoklipi i këngës është realizuar jashtëzakonisht bukur me disa personazhe. Kjo këngë dashurie me tekst dhe muzikë nga Ilir Berani e orkestrim …

Lexo më shumë