Daily Archives: 7 Shtator, 2019

Shala: Pse vendosa të kandidohem për deputet krah liderit Ramush Haradinaj

Të dashur familjar, miq, të afërm, bashkëpunëtor, shokë, anëtarë dhe simpatizantë, me dëshirën më të madhe iu njoftoj se do të jemë pjesë e listës fituese të kandidatëve për deputetë të koalicionit ‘AAK-PSD- 100 % Shtet’. Eshtë nder i madh për mua që të iu drejtohem juve bashkëqytetar të mijë …

Lexo më shumë