Daily Archives: 4 Nëntor, 2019

“Çiki Çiki” nga Driton Jakaj hiti që do tiu lëviz nga vendi

Driton Jakaj është këngëtari i një numri të madh këngësh, një pjesë prej të cilave projekte shumë të pëlqyera nga publiku.Jakaj, ndër vite ka prezantuar këngë folklorike, popullore e zbavitëse, duke e dëshmuar që është këngëtar i të gjitha zhanreve.Ylli i muzikës, sapo është rikthyer sërish dhe këtë herë me …

Lexo më shumë

Lezhjanja malsore, nxin Uneskon mes Londres per Lahuten,”dhene” Serbise. Ambasadori ….

Nje dite me pare, eshte zhvilluar Festivali Folklorik Shqiptar, per here te pare ne Londer, Walthamstow, ku prezente ishin dhjetra shqiptare,delegacion nga Komuna,ambasadori shqiptar ne Britani dhe publik britanim. Festivali ishte iniciuar nga ideja e shqiptareve qe jetojne atje e punojne me kulturen shqiptare, nen organizimin baze te Juliana Shalla, …

Lexo më shumë
Loading...