Daily Archives: 5 Nëntor, 2019

Njihuni me bukuroshen nga Prizreni, e cila ka filluar rrugëtimin e saj në fushën e modës

Quhet Eglantina Osmanollaj, është 23 vjeçare, e lindur në qytetin më të bukur të Kosovës, në Prizren. Eglantina është në vitin e fundit të studimeve bachelor në Departamentin e Biologjisë, programi Ekologji dhe Mbrojtje të Mjedisit në Universitetin e Prishtinës në Prishtinë ku edhe jeton për momentin. Aktualisht punon si …

Lexo më shumë
Loading...