Ballina / Auto / Auto Lajme / BMW sjell serinë e 4 në tregun botëror
Loading...

BMW sjell serinë e 4 në tregun botëror

Kompania e BMV-s sjell një risi tjetër në tregun botëror . Me 17 prezentohet serinë e 4 të  BMW –s. Ky lloj i këtij modeli u prodhua përshkak të kerkesave të shumëta të adhuruesëve të BMV-s.

/MegaPress/

Shikoni gjithashtu

Komuna e Sarajit, punime intensive në asfaltimin e rrugëve

Me investimet kapitale dhe infrastrukturore komuna e Sarajit, po bëhet gjysmë urbane dhe rurale. Urbanizimi …

Loading...