Ballina / Lajme / Kosovë / Një rrugë në Kroaci mban emrin e poetit shqiptarë At Gjergj Fishta
Loading...

Një rrugë në Kroaci mban emrin e poetit shqiptarë At Gjergj Fishta

Sabri Maxhuni qytetar nga Republika e Kosovës në Facebook ka postuar se një rrugë në Kroaci mban emrin e të madhit At Gjergj Fishta.

Ndërsa me këtë akt shteti kroat, është treguar zemergjër për autorin shqiptar Gjergj Fishta.

/MegaPress/

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...