Ballina / Uncategorized / Lidhjet e fshehta dashurore mes presidentëve amerikan me të famshme
Loading...

Lidhjet e fshehta dashurore mes presidentëve amerikan me të famshme

Çështjet e dashurisë janë diçka që nuk mund të fshihet për kohë të gjatë, sidomos nga mediat. Sot, një nga temat më të spikatura dhe trende ka lindur nga kurioziteti ndërsa janë disa çështje dashurie që jo të gjithë do të kishin parë.

John F. Kennedy dhe Marilyn Monroe

John F Kennedy dhe Marilyn Monroe kan pasur një lidhje dashurie. Nga kjo lidhje Kennedy hoqi dorë dhe i propozoj Monroes të martohet me dikë tjetër. Këtë ndarjo Monroe e priti shumë keq ku kuptohet se nga këtu filloj të konsumoi lëndë narkotike dhe pati shumë lidhje të tjera.

George H. W. Bush and Jennifer Fitzgerald

Presidenti George H. W. Bush pati lidhje me zëvendës shefen e tij. Lidhje kjo që asnjëherë nuk u bë e ditur nga te dy palët.

Bill Clinton and Paula Jones

Në vitin 1991, Bill Klinton supozohej të merrte pjesë në një ngatërrim jashtëmartesor me Paula Jones.

Lyndon B. Johnson and Helen G. Douglas

Para se të bëhej kongresmen kishte afera dashurie me meshkuj. Edhe pse ishte i martuar për lidhjet e tij e dinte vetëm bashkëshortja e tij. Një nga marrëdhëniet e para skandaloze filloi gjatë kohës së tij si një kongresmen amerikan. Ai u përfshi me Helen G. Douglas, e cila ishte kongresiste në atë kohë.

/MegaPress.al/

Shikoni gjithashtu

“Mamacita” është duke u pëlqyer shumë nga publiku

“Mamacita” titullohet kënga e Mak Zogaj e publikuar në kanalin zyrtar në Youtube së bashku …