Ballina / Show Bizz / Albana Mesuli super projekte për festat e funditvit
Loading...

Albana Mesuli super projekte për festat e funditvit

Ajo është një artiste e ëmbël dhe mbi të gjitha punëtore dhe kjo e bën që ta duan e ta dëgjojnë të gjithë. Nëse dikush tha pse këngëtarja Albana Mesuli nuk solli ndonjë videoklip të ri, e keni gabim jo një por shumë klipe të ardhura në video festive. Nëse ende nuk i keni dëgjuar e doni ritëm dhe muzikë me vërtetë të bukur atëherë niseni duke dëgjuar këngën e saj më të re me titull “Luja luja zemër” e deri te i gjashti me rradhë. Kështu këngëtarja për këtë dimër të ftohtë do të na ngrohë me 3 këngë të reja e plus 10 të thjerë kolazhe që i përshtaten atmosferës së dasmave kënduar mjaftg bukur nga zëri i saj. Mësojmë gjithashtu se këngëtarja është një nga emrat më të dashur për ahenxhe dhe gëzime familjare sidomos për dasmat, kryesisht te shqiptarët në Maqedoni.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …

Loading...