Ballina / Show Bizz / Albanian Outlawz nxerrin ne dritë interesin (Video)
Loading...

Albanian Outlawz nxerrin ne dritë interesin (Video)

Kohët e fundit rep muzika në Kosovë është ndër rrymat me të suksesshme në Ballkan por duhet vlersuar dhe krijuesit e sajë! Ndër grupet më të suksesshme të cilët po prekun dhe tregun Evropjanë janë rep grupi Kosovarë”Albanian Outlawz” të cilët realizuan dhe bashkpunimin me të suksesshëm Shqiptaro-Amerikan me rep grupin e reperit legjendarë 2 Pac!

Grupi Albanian Outlawz sapo ka lansuar projektin e fundit të titulluar “INTERESI” me të cilin kanë dashur tu rikujtojnë që të gjithë ne muzikë po e shiqojnë interesin dhe nuk e përkrahin vlerën dhe talentin e repereve!

Grupi në fjalë paralajmruan albumin i cili do të lansohët në muajin e parë të vitit 2018 ku pjesë e këtij albumi do të jenë kompania e 2 Pac dhe disa rep këngëtarë Franqez! Në këtë album dissa nuk ka por do ketë tekstë dedikuar atyre te cilët nuk i përkrahën me kohë! Reperët Rabit Hysenaj dhe Adhurim Alidemaj “Albanian Outlawz”njifën dhe për thënjën e tyre” “FLEJMË KUR TË VDESIM” më të cilën premtojnë punë të pa ndalshme!

Loading...

Shikoni gjithashtu

Premierë: “ESKALATION” Super projekti muzikor nga PADRE (Foto-Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj …

Loading...