Ballina / Show Bizz / “Allein Gegen Den rest” Projekti i ri muzikor nga Dard (Foto-Video)
Loading...

“Allein Gegen Den rest” Projekti i ri muzikor nga Dard (Foto-Video)

Një ndër artistat më produktiv të industris muzikore shqiptare këtë vitë pa dyshim është DARD. Pas shumë hiteve për tregun ndërkombëtar Dard asnjë here nuk ka lënë anash as tregun shqiptar. Gjitha portalet shqiptare kan ndjekur hap pas hapi karrjeren e artistit në fjal. Kënga e te nga Dard mban titullin Allein gegen den Rest dhe pritet të jetë hit i madhë ndërkombëtar.

Shikoni gjithashtu

Premierë: “ Këngë për Hashim Shalen” Projekti i ri muzikor nga Armend Shala- Mendi (Foto-Video)

Muzika popullore është thesar shumë i qmuar i popullit shqiptar. Fal artisteve të që i …

Loading...