Ballina / Show Bizz / Arben Jonuzi vlerësohet me çmim si refer dhe gjyqtarë në Wako World Kickboxing në Budapest
Loading...

Arben Jonuzi vlerësohet me çmim si refer dhe gjyqtarë në Wako World Kickboxing në Budapest

Arben Jonuzi në kampionatin e Kickboxing-ut që është mbajtur në Budapest të Hungarisë është vlerësuar me çmimin e parë si refer dhe gjyqtarë i kickbox-it.

“Si gjithmonë edhe kësaj rradhe vlerësohem nga njerëzit më të ngritur në botë dhe fatkeqësisht nënvlerësohem nga pushtetarët të cilët i përfaqësoj mbi 25 vite me djersën dhe gjakun tim, falemenderim për gjithë përkrahësit e ardhmërisë shqiptare e nuk do ndalem kurrë”, ka shkruar kështu Jonuzi.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …