Ballina / Show Bizz / As 1 here nga Izzy (Video)
Loading...

As 1 here nga Izzy (Video)

Izzy është një ndër artistët më të ri të industris muzikore shqiptare. Mirpo pavarsisht moshes se re dhe konkurences se jashtzakonshme në muziken Shqiptre Izzy ka arritu të pozicionohet shumë mirë. Kënga as 1 here e Izzy-t realisht po qënde në majat e klasifikimit, ajo ështe nje kenge e cila perciell emocion ne cdo tingull.

Loading...

Shikoni gjithashtu

“KUGELN” Super projekti muzikor nga MALi ( Foto-Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma …

Loading...