Ballina / Zbulimi.com (page 20)

Zbulimi.com

Haradinaj: Mos lejojmë depërtimin e ekstremizmit te fëmijët tonë

Bashkë, unikë dhe të vendosur të mos lejojmë depërtimin e ekstremizmit te fëmijët tonë. Është detyra jonë t’i mbrojmë dhe shpëtojmë ata nga ideologjitë që çojnë kah radikalizmi dhe ekstremizmi i dhunshëm. Shkollat janë vendi ku duhet të zhvillohet beteja për të parandaluar këtë dukuri negative, përmes edukimit dhe debatit …

Lexo më shumë