Ballina / Femra (page 2)

Femra

Me shumë sukses kanë perfunduar xhirimet e filmit “Klithma”

Sot me sukses përfunduan xhirimet e filmit “Klithma”, i subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosoves. Filmi artistik Klithma është prodhim i produksionit Kosovar, realizuar nënë regjinë e regjisorit Korab Lecaj dhe i subvendionuar nga QKK. Rolet kryesore, burri dhe gruaja interpretohen nga aktori i mirnjohur Hazir Haziri dhe Arjola Demiri, …

Lexo më shumë

Berberet femra në Vietnam, trajtim special për meshkujt. (video)

Në një video të postuar në internet duken berberet femra të Vietnamit të cilat bëjnë trajtim shumë special meshkujve. Siç edhe mund te shihni ne videon e postuar ne internet, keto trajtime nuk behen vetem per turistet por edhe per vendoret te cilet konsiderojne te nevojshme kete gje. Ndersa turistet …

Lexo më shumë