Ballina / Femra (page 3)

Femra

Në Kanada shfaqet filmi HEROI i profesorit të Fakultetit të Arteve të Kosovës, regjisorit Luan Kryeziu.

Këtu do të shihni pamje të shfaqjes së filmit Heroi të regjisorit Luan Kryeziu nëpër kinematë e Kanadasë. Filmi HEROI është film i metrazhit të gjatë ku si temë trajton gjendjen e ish luftëtarëve të luftës së fundit në Kosovë. Filmi është subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe prodhuar …

Lexo më shumë

Foto +18/ Katherina Upton femra që çdo mashkull do ta ëndërronte

Katherine Elizabeth Upton  është një modele amerikan dhe aktore, e njohur për paraqitjet e saj në çështjen Sports Illustrated Swimsuit. Upton u emërua “Rookie of the Year” pas shfaqjes së saj të parë në 2011.  Ajo ishte gjithashtu subjekt i 100 vjetorit të “Vanity Fair”. Upton gjithashtu është shfaqur në …

Lexo më shumë