Ballina / Hair

Hair

Këshilla për flokë

Hapi i parë që duhet për të pasur flokë të shëndetshme është që të ushqeheni mirë . Përpiquni të hani ushqim si perime , peshk, fara kungulli, fasule, kafe, djath, qumësht , kos dhe drithëra. Sepse flokët kan nevojë për proteina. Por  rol të veçant luan edhe lloji i shamponit …

Lexo më shumë