Ballina / Lajme

Lajme

Takim në Qipro i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të ndryshme të BE-së, pjesëmarës edhe Doc. Dr. Festim Halili

Në Limassol të Qipros është mbajtur takimi i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të ndryshme të Bashkimit Europian ndërkohë që pjesëmarës në këtë takim ka qenë edhe profesori universitar Festim Halili. Diskutimi për temat koherente të hulumtimeve shkencore dhe ideve inovative për shoqëri inkluzive dhe reflektive, ku buxheti i …

Lexo më shumë

Vushtrria vërshohet nga reshjet e shiut ndërsa banorët mbesin pa ujë të pijshëm

Me reshjet e shiut në këtë fundjavë janë rikthyer edhe problematikat në Vushtrri . Fshatrat e Vushtrrisë  janë izoluar nga përmbytjet ujit.  Sipas qytetarëve uji ka depërtuar edhe brenda shtëpive të tyre duke u dëmtuar edhe gjërat brenda në shtëpi. Ndërsa lëvizjet me automjet janë gati të pamundëshme përshkak të …

Lexo më shumë