Ballina / Lajme (page 2)

Lajme

Takim në Qipro i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të ndryshme të BE-së, pjesëmarës edhe Doc. Dr. Festim Halili

Në Limassol të Qipros është mbajtur takimi i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të ndryshme të Bashkimit Europian ndërkohë që pjesëmarës në këtë takim ka qenë edhe profesori universitar Festim Halili. Diskutimi për temat koherente të hulumtimeve shkencore dhe ideve inovative për shoqëri inkluzive dhe reflektive, ku buxheti i …

Lexo më shumë