Ballina / Shendetesi

Shendetesi

Shukrije Baruti – Sfidat dhe Sukeset e logopedit në Kosovë (Foto – Video)

Logopedia është shkencë e cila merret me parandalimin, zbulimin, diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve të gjuhës, të folurit, zërit, gëlltitjes, leximit dhe shkrimit. Ndersa logopedi është profesionist i specializuar për të punuar me fëmijët dhe të rriturit të cilët kanë lloje të ndryshme të problemeve në të folur, gjuhë dhe …

Lexo më shumë