Ballina / Shendetesi / Health & Fitness

Health & Fitness

Nëntë ushtrime për 30 sekonda: Stërvitja në shtëpi, e cila sulmon dhjamin në stomak, formëson belin! (Video)

Injorojeni dembelinë dhe bëni këto nëntë ushtrime çdo ditë. Rezultatet do të jenë të dukshme. Qëllimi i kësaj stërvitjeje në shtëpi është heqja e dhjamit nga stomaku dhe zvogëlimi i vëllimit të belit. Përbëhet nga nëntë ushtrime. Për secilin ushtrim është e nevojshme t’i ndani 30 sekonda. Rezultatet do të …

Lexo më shumë