Ballina / Shendetesi / Keshilla Mjekesore

Keshilla Mjekesore

Femrat që urinojnë para seksit janë më të rrezikuara nga infeksionet

Femrat të cilat urinojnë para seksit mund të jenë më të rrezikuara të zhvillojnë infeksione të traktit urinar, thotë një ekspert. Pavarësisht se urinimi para seksit u është rekomanduar vazhdimisht femrave, duket se ky fenomen më shumë mund të jetë duke iu shkaktuar dëme sesa ç’mund ta kuptoni, transmeton MegaPress. …

Lexo më shumë

Fëmijët janë në rrezik nga kjo ‘sëmundje e heshtur’

Shumë fëmijë dhe adoleshentë mund të diagnostikohen me çrregullime të tensionit të gjakut gjatë një vizite rutinë tek mjeku. Tensioni i lartë i gjakut është në shumicën e rasteve një gjendje shëndetësore e “fshehur”, pa simptoma të dukshme. Megjithatë mund të ketë pasoja shëndetësore afatgjate, përfshirë edhe sëmundjet kardiovaskulare. Obeziteti …

Lexo më shumë