Ballina / Shendetesi (page 4)

Shendetesi

Fëmijët janë në rrezik nga kjo ‘sëmundje e heshtur’

Shumë fëmijë dhe adoleshentë mund të diagnostikohen me çrregullime të tensionit të gjakut gjatë një vizite rutinë tek mjeku. Tensioni i lartë i gjakut është në shumicën e rasteve një gjendje shëndetësore e “fshehur”, pa simptoma të dukshme. Megjithatë mund të ketë pasoja shëndetësore afatgjate, përfshirë edhe sëmundjet kardiovaskulare. Obeziteti …

Lexo më shumë