Ballina / Shendetesi (page 5)

Shendetesi

Rriten vdekjet nga opioidet në të gjitha spitalet amerikane

Për herë të parë, një ekip studiuesish është përpjekur të nxjerrë shifrat për shtimin e pranimeve të pacientëve në spitalet amerikane dhe të numrit të vdekjeve të tyre për shkak të varësisë nga substancat qetësuese, opioideve. Studimi përmbledh të dhënat spitalore të shtatë viteve, gjatë periudhës 2009 – 2015, duke …

Lexo më shumë