Ballina / Show Bizz (page 20)

Show Bizz

Rita Ora mer pjesë në trilogjinë erotike “Fifty Shades Freed” (Foto)

Trilogjia erotike  e filmit “Fifty Shades Freed” ka kaluar shifrën prej 300 milionë dollarësh përfitime, ndërsa 1.25 miliard dollarë janë mbledhur gjithësej për tri pjesët . Në rolet kryesore të cilë luajn  Dakota Johnson dhe Jamie Dornan. Për epizodi i  tretë të këtij filmi është shpenzuar buxhet prej 55 milionë dollarësh. …

Lexo më shumë
Loading...