Ballina / Show Bizz (page 30)

Show Bizz

Quhet Agron Avdiaj dhe në komunitetin artistik është mjaftë i njohur. Ai, është orkestrues dhe kompozitor. Ka krijuar këngë për këngëtarë si Ratin, Kujtim Lekën, Nuhi Elezin, e emra të tjerë të skenës muzikore. Kompozitori i njohur nga Kuksi, por që jeton e vepron në Tiranë, ka krijuar edhe shumë …

Lexo më shumë

Megapotpuria e Elbasan Munishit, ajka e fundvitit këngët e përpunuara shqipe (Video)

Po e përmbyll vitin me një sukses të jashtëzakonshëm, një agjendë të stërngjeshur gjatë sezonës së verës me mbrëmje e ahengje familjare ndërkohë që ajkën për fundvit e sjell pikërisht me një potpuri të përpunuar mirë me këngë të bukura dhe të pastra shqipe. Elbasan Munishi për fundit ka bashkuar …

Lexo më shumë
Loading...