Ballina / Show Bizz (page 4)

Show Bizz

“Çiki Çiki” nga Driton Jakaj hiti që do tiu lëviz nga vendi

Driton Jakaj është këngëtari i një numri të madh këngësh, një pjesë prej të cilave projekte shumë të pëlqyera nga publiku.Jakaj, ndër vite ka prezantuar këngë folklorike, popullore e zbavitëse, duke e dëshmuar që është këngëtar i të gjitha zhanreve.Ylli i muzikës, sapo është rikthyer sërish dhe këtë herë me …

Lexo më shumë