Ballina / Show Bizz (page 5)

Show Bizz

Cengiz dhe Baby Brown, dy emrat që po depërtojnë në tregun tonë muzikor

Në botën ku po jetojmë kufijtë janë të papërfillshëm. Me depërtimin e tij, interneti i ka shkrirë barrierat edhe në muzikë. Kohëve të fundit jemi dëshmitarë të bashkëpunimeve ndërkombëtare të artistëve shqiptarë të cilët kanë zgjedhur emra të huaj për këngët e reja.E tregun shqiptar të muzikës po e synojnë …

Lexo më shumë
Loading...