Ballina / Show Bizz (page 50)

Show Bizz

“Aladini” flet e këndon shqip në mjuzikëlin që po magjepsë fëmijët

Produksioni “Polifonia” në bashkëpunim me “RTV 21”, pak ditë më parë kanë prezantuar mjuzikëlin “Aladini”. Premiera e këtij mjuzikëli u dha në “Kino ABC” në Prishtinë. Ky mjuzikël i krijuar nga mjeshtri i muzikës, Naim Krasniqi, ka për protagonistë fëmijë të talentuar në muzikë dhe aktrim, loja e të cilëve …

Lexo më shumë

20 fotografitë unike të historisë të cilat nuk i keni parë me parë

Disa fotografi të çuditshme nga e kaluara,  të cilat mund tua paraqesin historinë nga një perspektivë tjeter. Disa nga këto fotografi mund të ju ndihmojnë që ta imagjinoni më mirë të kaluarën sesa një libër apo një film. Përmes këtyre fotografive ju mund të krijoni vetë pamjet se si mund …

Lexo më shumë
Loading...