Ballina / Show Bizz (page 6)

Show Bizz

Cengiz dhe Baby Brown, dy emrat që po depërtojnë në tregun tonë muzikor

Në botën ku po jetojmë kufijtë janë të papërfillshëm. Me depërtimin e tij, interneti i ka shkrirë barrierat edhe në muzikë. Kohëve të fundit jemi dëshmitarë të bashkëpunimeve ndërkombëtare të artistëve shqiptarë të cilët kanë zgjedhur emra të huaj për këngët e reja.E tregun shqiptar të muzikës po e synojnë …

Lexo më shumë

Shikoni se si i “Ndez” Dasmat Shqiptare DJ XHENI (Foto-Video)

https://www.facebook.com/arxhent.gashi.9/videos/vb.100033201341170/153415632441814/?type=2&video_source=user_video_tab Të gjitha projektet e ti ai i shëndrron në hite. DJ Xheni është ndër më të suksesëshmit në industrin muzikore. Fal talentit ai ka bashkpunuar dhe ka dhënë shfaqje në gjithë Europën. Tani për sezonim veror DJ Xheni është prezent në trojet shqiptare. E kush tjeter mund ta ndez …

Lexo më shumë