Ballina / Show Bizz (page 62)

Show Bizz

Në Kanada shfaqet filmi HEROI i profesorit të Fakultetit të Arteve të Kosovës, regjisorit Luan Kryeziu.

Këtu do të shihni pamje të shfaqjes së filmit Heroi të regjisorit Luan Kryeziu nëpër kinematë e Kanadasë. Filmi HEROI është film i metrazhit të gjatë ku si temë trajton gjendjen e ish luftëtarëve të luftës së fundit në Kosovë. Filmi është subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe prodhuar …

Lexo më shumë