Ballina / Show Bizz (page 68)

Show Bizz

Sokol Martin Pepkolaj nga artet marciale një sukses në kinematografinë shiptare

  Përsa i përket kinematografisë shqiptare, Shqipëria mund të krenohet me ikonat e saja. Sokol Martin Pepkolaj nga një djalosh i cili mirej me arte marciale, u bë ikonë e kinematografisë së shumë filma në Shqipër dhe jashtë saj. Hapat e tij drejt karieres çuditërisht ishin të mëdhenj, në boten …

Lexo më shumë
Loading...