Ballina / Show Bizz (page 70)

Show Bizz

Astrit Kabashi, Adriana Matoshi dhe Trim Musliu janë anëtarët më të ri të Akademisë së Filmit Evropian

Tre artistët nga Kosova, Astrit Kabashi, Adriana Matoshi dhe Trim Musliu janë anëtarët më të ri të Akademisë prestigjioze të Filmit Evropian EFA duke numëruar kështu 17 anëtarë nga Kosova të cilët janë pjesë e Akademisë. Në bazë të sukseseve të arritura Astrit Kabashi dhe Adriana Matoshi si aktorë të …

Lexo më shumë
Loading...