Ballina / Show Bizz (page 75)

Show Bizz

Eva Murati, bukuroshja shqiptare për të cilën shkruajnë mediat ballkanike

Eva Murati është një personazh për të cilën po bëhet bujë jo vetëm në mediat shqiptare por edhe në ato ballkanike. Sot thuja se nga të gjitha shtetet ballkanike, mediat kanë bërë prezantimin e Eva Muratit për opinjonin e tyre. Eva është prezantuar vazhdimisht si shembull i suksesit dhe model …

Lexo më shumë
Loading...