Ballina / Stili (page 2)

Stili

Femrat fillojnë të mos e dashurojnë partnerin për katër arsye

Femrat fillojnë të ç’dashurohen çdo ditë. Sidoqoftë, humbja e ndjenjave të tyre ndaj partnerit nuk ndodh papritmas! Zakonisht njëri apo dy partnerët ndihen shumë komod me njëri-tjetrin dhe ndalojnë së kushtuari vëmendje njëri-tjetrit siç kanë bërë dikur, transmeton MegaPress. Dhe kështu, pas një kohe zgjoheni pranë njëri-tjetrit për ta kuptuar …

Lexo më shumë

Poza e zjarrtë për seks të paharrueshëm: Përvojë të cilën do ta mbani në mend!

Kurrë nuk është vonë nga pak të ndryshoni në dhomën tuaj të gjumit. Provojeni këtë pozë të zjarrtë, të cilën mund ta praktikoni kudo qoftë në shtëpi. Provojeni kështu: Uluni mbi tavolinë dhe partneri juaj le të qëndrojë i kthyer me fytyrë nga ju. Këmbët e tij le të jenë të …

Lexo më shumë

Qe përse është shumë më mirë të bëni seks në mëngjes sesa në mbrëmje vonë

Tashmë edhe vetëm përmendja e seksit na krijon menjëherë dëshirë “të zjarrtë”. Alarmi i cili bie herët në mëngjes është njëri ndër tingujt më të urryer, sepse do të thotë që duhet patjetër të zgjohemi, ndërkaq më me dëshirë do të qëndronim në krevat dhe të flinim apo të bënim …

Lexo më shumë

Majtakët kënaqen më shumë – në seks janë më të mirë se djathtakët…

Studimet në nivelin global: Derisa 86 për qind e majtakëve thonë që janë jashtëzakonisht të kënaqur me jetën e tyre seksuale, kështu mendojnë mezi 15 për qind të djathtakëve, shkaqet nuk janë të njohura… Edhe pse bota dhe të gjitha gjërat janë të dizajnuara për djathtakët, dhe se p.sh., majtakët …

Lexo më shumë

Qe përse është shumë më mirë të bëni seks në mëngjes sesa në mbrëmje vonë

Tashmë edhe vetëm përmendja e seksit na krijon menjëherë dëshirë “të zjarrtë”. Alarmi i cili bie herët në mëngjes është njëri ndër tingujt më të urryer, sepse do të thotë që duhet patjetër të zgjohemi, ndërkaq më me dëshirë do të qëndronim në krevat dhe të flinim apo të bënim …

Lexo më shumë

Porno-ylli Mia Khalifa i përgjigjet pyetjes më të shpeshtë të internetit: Si ta bëni një grua të përjetojë orgazëm

Kur shumica e njerëzve kanë pyetje të turpshme rreth seksit, ata i drejtohen internetit për përgjigje. Por, duke marrë parasysh se shpeshherë interneti nuk posedon informacione të sakta – varësisht nga kush është shkruar – ndonjëherë është mirë të konsultoheni me ndonjë burim tjetër të sigurt, transmeton MegaPress. E kush …

Lexo më shumë

“I pangopshëm”, “me kujdes” apo “në shpejtësi”: Këto tri lloje seksi patjetër t’i provoni

Ekzistojnë mënyra të shumta me të cilat mund të bëni dashuri dhe të kënaqeni, mirëpo nëse në jetën tuaj seksuale i praktikoni edhe këto tri lloje seksi, do t’ju kënaqin totalisht. Seksi “i pangopshëm” romantik Për këtë lloj seksi do të jetë e nevojshme të ndani pak më shumë kohë, …

Lexo më shumë