Ballina / Stili (page 3)

Stili

Për trup të përsosur ju duhet vetëm seksi i mirë: Specialistët e fitnesit zbulojnë pesë top-poza!

A dimë vërtet sesi t’i bashkojnë të bukurën dhe të dobishmen edhe gjatë kënaqësive më të mëdha të forcojnë trupin? 1. Trekëndëshi i zjarrtë – për vithe dhe muskuj të barkut Derisa provoni pozën misionare, përpiquni të shtrëngoni muskujt e vitheve, si edhe muskujt e barkut, për arritje të rezultateve …

Lexo më shumë

Nëntë arsyet se përse duhet të bëni më shumë seks

Nëse me të vërtetë keni nevojë për ndonjë arsye që t’i nxehni gjërat në shtrat, atëherë s’keni pse të brengoseni më. Përveç arsyeve të qarta për të cilat njerëzit bëjnë seks – dashuri, kënaqësi – krijimi i një fëmije – shkenca tregon se seksi sjell shumë përfitime shëndetësore, transmeton MegaPress. …

Lexo më shumë

Njëri lloj i orgazmës është më i fuqishëm, por edhe më i rrallë: Dhe ndodh kur femra pikërisht bën kështu

Orgazmat e klitorisit dhe ato vagjinale janë më të njohura, por kohëve të fundit gjithnjë e më shumë po flitet për këta tipa të orgazmës femërore. Orgazma e thimthave Edhe pse shpesh lihen pas dore, thimthat janë zonë e rëndësishme erogjene. Eksitimi i kësaj pjese të trupit mund të çojë …

Lexo më shumë

Ky ushtrim boksi është më efektiv në skulpturimin e muskujve të barkut sesa çdo ushtrim tjetër (Video)

Nëse dëshironi që sa më parë të keni muskuj barku, atëherë ndoshta ka ardhur koha t’i shmangni barkoret. Barkoret dinë të jenë ushtrimi primar i shumë njerëzve të cilët dëshirojnë të ndërtojnë muskuj barkut, dhe pavarësisht se ndihmojnë në targetimin e muskujve abdominal, ekziston një ushtrim tjetër i cili është …

Lexo më shumë

Duket e pabesueshme, por kjo është fantazia seksuale më e madhe femërore

Dikur nënkuptohej, ndërkaq tani për të si duket fantazojmë…Një grup shkencëtarësh ka bërë një hulumtim të fantazive seksuale te 1.516 persona, të cilëve u është dhënë lista me 55 fantazi seksuale prej më të ndryshmeve. Kanë pasur për detyrë që çdo fantazi ta vlerësojnë sipas intensitetit, ndërkaq atë më të …

Lexo më shumë

Nëse femrës ia prekni këtë vend, do të kenë orgazëm më të fuqishme dhe më të gjatë!

Harroni klitorisin dhe pikën G. Për pikën A rrallëkush ka dëgjuar, ndërkaq seksologu Yvonne Fulbright thekson që stimulimi i saj jep orgazmën më intensive dhe më të gjatë të mundshme. Ajo gjendet thellë në vagjinë, vetëm pak centimetra pas pikës G, midis grykës së mitrës dhe fshikës së urinës, transmeton Telegrafi. …

Lexo më shumë