Ballina / Stili (page 4)

Stili

Trajneri Valon Faiku i cili po thyen të gjitha rekordet në Kosovë me sukseset e ti (Foto)

Traineri nga Prizreni Valon Faiku,nuk ka të ndalur drejt sukseseve në fitness & bodybuilding Traineri nga Prizreni Valon Faiku,nuk ka të ndalur drejt sukseseve në fitness & bodybuilding, punon si Trainer në Qendren mè të madhe në Prizren Gold Gym i cila plotson gjitha standardet si fitness moderrn me pahisje …

Lexo më shumë

Traineri nga Prizreni Valon Faiku,nuk ka të ndalur drejt sukseseve në fitness & bodybuilding

Traineri nga Prizreni Valon Faiku,nuk ka të ndalur drejt sukseseve në fitness & bodybuilding, Punon si Trainer në Qendren mè të madhe në Prizren Gold Gym i cila plotson gjitha standardet si fitness modern me paisje model 2017, Suksesi në këtë palestër nuk do ju mungoj edhe fal programeve dhe …

Lexo më shumë

Eva Murati, bukuroshja shqiptare për të cilën shkruajnë mediat ballkanike

Eva Murati është një personazh për të cilën po bëhet bujë jo vetëm në mediat shqiptare por edhe në ato ballkanike. Sot thuja se nga të gjitha shtetet ballkanike, mediat kanë bërë prezantimin e Eva Muratit për opinjonin e tyre. Eva është prezantuar vazhdimisht si shembull i suksesit dhe model …

Lexo më shumë

Stërvitja fantastike në shtëpi: Për super seksi vithe! (Video)

Qëllimi është forcimi dhe formësimi i trupit. Ushtrimet fokusohen në vithe, këmbë, duar dhe bark. Modelja i seksi fituesit, Michelle Jacot, paraqet tri lloje stërvitjeje të cilat mund t’i bëni në shtëpi. Qëllimi është forcimi dhe formësimi i trupit.Ushtrimet fokusohen në vithe, këmbë, duar dhe bark. E gjitha që ju …

Lexo më shumë