Ballina / Stili (page 5)

Stili

Kjo është femra më e bukur në botë, edhe pse disa do të thoshin që është trashaluqe

Mund të mendoni që trupi i saj është perfekt, që është trashaluqe, që është e bukur, që është e shëmtuar, që ka lëkurë të bukur apo celulit… Mirëpo profesorët e anatomisë e kanë vlerësuar.  Kjo manekine dhe aktore angleze shumë herë është shpallur femra më e bukur në botë, mirëpo …

Lexo më shumë

Rutina 4-minutëshe që e zëvendëson NJË ORË të plotë në PALESTËR

Një stërvitje tejet e lodhshme në palestër nuk i përshtatet çdo njeriu, dhe, të bëhemi të sinqertë, ndonjëherë thjeshtë nuk kemi kohë për një gjë të tillë.  Por, kjo nuk duhet t’ju shërbejë si arsyetim për t’i refuzuar ushtrimet fizike.Prandaj, më poshtë e keni rutinën katër-minutëshe e cila djegë kalori …

Lexo më shumë