Ballina / Stili / Sport / Fitness

Sport / Fitness

Valon Faiku profesionisti i fitnesit dhe trainer i liçensuar nga Federata e Bodybuldingut të Kosovës

Valon Faiku është një nga trajnerët më të njohur në Kosovë. Këtë profesion e ushtron që nga 2003, ndërsa ka më shumë se 15 çertifikata, mirnjohje nga fitnesi dhe është  trainer i liçensuar nga Federata e Bodybuldingut të Kosovës. Ndërsa suksesi që vlen të veçohet është një nder klientet Bled …

Lexo më shumë

Ky ushtrim boksi është më efektiv në skulpturimin e muskujve të barkut sesa çdo ushtrim tjetër (Video)

Nëse dëshironi që sa më parë të keni muskuj barku, atëherë ndoshta ka ardhur koha t’i shmangni barkoret. Barkoret dinë të jenë ushtrimi primar i shumë njerëzve të cilët dëshirojnë të ndërtojnë muskuj barkut, dhe pavarësisht se ndihmojnë në targetimin e muskujve abdominal, ekziston një ushtrim tjetër i cili është …

Lexo më shumë

Trajneri Valon Faiku i cili po thyen të gjitha rekordet në Kosovë me sukseset e ti (Foto)

Traineri nga Prizreni Valon Faiku,nuk ka të ndalur drejt sukseseve në fitness & bodybuilding Traineri nga Prizreni Valon Faiku,nuk ka të ndalur drejt sukseseve në fitness & bodybuilding, punon si Trainer në Qendren mè të madhe në Prizren Gold Gym i cila plotson gjitha standardet si fitness moderrn me pahisje …

Lexo më shumë

Traineri nga Prizreni Valon Faiku,nuk ka të ndalur drejt sukseseve në fitness & bodybuilding

Traineri nga Prizreni Valon Faiku,nuk ka të ndalur drejt sukseseve në fitness & bodybuilding, Punon si Trainer në Qendren mè të madhe në Prizren Gold Gym i cila plotson gjitha standardet si fitness modern me paisje model 2017, Suksesi në këtë palestër nuk do ju mungoj edhe fal programeve dhe …

Lexo më shumë

Stërvitja fantastike në shtëpi: Për super seksi vithe! (Video)

Qëllimi është forcimi dhe formësimi i trupit. Ushtrimet fokusohen në vithe, këmbë, duar dhe bark. Modelja i seksi fituesit, Michelle Jacot, paraqet tri lloje stërvitjeje të cilat mund t’i bëni në shtëpi. Qëllimi është forcimi dhe formësimi i trupit.Ushtrimet fokusohen në vithe, këmbë, duar dhe bark. E gjitha që ju …

Lexo më shumë

Rutina 4-minutëshe që e zëvendëson NJË ORË të plotë në PALESTËR

Një stërvitje tejet e lodhshme në palestër nuk i përshtatet çdo njeriu, dhe, të bëhemi të sinqertë, ndonjëherë thjeshtë nuk kemi kohë për një gjë të tillë.  Por, kjo nuk duhet t’ju shërbejë si arsyetim për t’i refuzuar ushtrimet fizike.Prandaj, më poshtë e keni rutinën katër-minutëshe e cila djegë kalori …

Lexo më shumë