Ballina / Teknologji

Teknologji

Organizohet java e sigurisë kibernetike në Kosovë (Foto)

Sentry dhe Innovation Centre Kosovo (ICK) me mbështetje të Raiffeisen Bank organizojnë aktivitetin më të madh ndonjëherë në Kosovë, në fushën e Sigurisë Kibernetike.  Nga 11-17 Shtator, në ambientet e Innovation Centre Kosovo (ICK) në Prishtinë, për herë të parë organizohet Java e Sigurisë Kibernetike, aktiviteti më i madh i …

Lexo më shumë