Ballina / Uncategorized

Uncategorized

Mik & Rrok bombardojnë me ‘Saba’ (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=yVejZSZcQFY Reperat e famshëm Mik dhe Rrok tashmë kanë realizuar edhe një hit tjetër të rradhës. Ndonëse jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dy shqiptarët e famshëm nuk harojnë të këndojnë edhe shqip, ndërsa në këtë videoprojekt kanë bashkëpunuar për produksion me Diogo Milagre, videoklip me Jonathan Diaz (Soundvisionfilms) si dhe …

Lexo më shumë

Welcome to the radio present, today’s theme will probably be education and we’re planning to protect several aspect matters on the way.

Season, marathi for drought is actually not an article. Essay by myself favourite hero! Composition on my own favourite hero. Marathi books within this composition pdf. Definitely love in a article stay out from an striking. Below are some outstanding composition topics that children might discover easy to compose. Ideal …

Lexo më shumë