Ballina / Show Bizz / Cengiz dhe Baby Brown, dy emrat që po depërtojnë në tregun tonë muzikor
Loading...

Cengiz dhe Baby Brown, dy emrat që po depërtojnë në tregun tonë muzikor

Në botën ku po jetojmë kufijtë janë të papërfillshëm.

Me depërtimin e tij, interneti i ka shkrirë barrierat edhe në muzikë.

Kohëve të fundit jemi dëshmitarë të bashkëpunimeve ndërkombëtare të artistëve shqiptarë të cilët kanë zgjedhur emra të huaj për këngët e reja.
E tregun shqiptar të muzikës po e synojnë edhe dy emra nga Gjermania. Fjala është për artistët Cengiz dhe Baby Brown nga Gjermania të cilët kanë ateruar në Kosovë për projekte të reja. I pari njihet si DJ dhe producent teksa i dyti numëron disa projekte që kanë performuar suksesshëm.

Të menaxhuar nga gazetarja Edona Gashi, ata nesër do të mbajnë koncertin e parë në Drenas teksa mësohet se shumë shpejt dyshen mund ta shohim në krijime muzikore me kolegë të tyre shqiptarë.Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …