Ballina / Show Bizz / CLIRIM DENAJ – Mbreti i muzikes LIVE shqiptare Foto- Video

CLIRIM DENAJ – Mbreti i muzikes LIVE shqiptare Foto- Video

Clirim Denaj është një nga këngëtaret më të njohur shqiptar. Biografia e këngëtarit është shumë e pasur.
Preiudha 1979 deri në 1992 këngëtar pranë Ansamblit Artistik të Ushtrise Popullore . 1995 në Teatrin e Estrades Tirane. Nga viti 2005 deri në vitin 2007 në cirkun e Tiranës , nga 2009 vazhdoj të jet  në  detyrën e   përgjëgjësit  të Ansamblit Tirana dhe Bandës së Bashkise Tirane.  Arsimi i mesëm  i artistit në fjalë është në Liceu Artistik dega e Muzikes Jordan Misja Tirane. Arsimi lart dega Gjuhë Letërsi ,nga mosha 10 deri në 15 akrobat dhe gjymnast i nderuar me cmim të pare dhe të dyte në Republik .  Pjesmarrës i disa festivaleve në RTSH si kantautor ,pjesmarres në festivalet e interpretimit dhe të festivalit Kur vjen pranvera . Pjesmarrës në Festivalin Kënga Magjike 3 herë … Fitues i festivalit të këngës Rreshtore dhe marciale . Cmim anketash muzikore me së fundi dhe aktor në Teatrin Metropol në dramen Arturo Ui . Me albume dhe vidio muzikore të hedhura në treg, përndryshe ka qen i angazhuar nga femirija me recitime dhe këng në aktivitetet e shkollave dhe pallatit të pionierve.
Këngëtari eshte shume i njohur ne Shqiperi, dhe këngët e ti ndër vite i gjejmë të gjitha në kanalin muzikor youtube.

Loading...

Shikoni gjithashtu

“Coiffeurcristian” perandoria e shqiptarit në Zvicër

Se shqiptarët janë punëtor, të talentuar e kreativ, kjo tashmë është treguar fuqishëm. Kemi shumë …