Ballina / Uncategorized / Coming Soon “ Nuk e Di” nga ZONI
Loading...

Coming Soon “ Nuk e Di” nga ZONI

Nuk e Di është një projekt i cili pret shumë shpejt të marri driten e gjelbert për publikim. Zoni është artisti që fal talentit të ti ka arritur shpejt të krijoj bazën e fansave.”Nuk e di” është projekti i dyt nga artisti në fjal dhe do publikohet neser 30.08.2019

Loading...

Shikoni gjithashtu

Blaze dhe Ari lëkundin themelet e repit me “Luftë per Dinero”

Pak ditë më parë u bë e ditur se labeli “Realeyez”, i formuar në vitin …

Loading...