Ballina / Lajme / Demarkacioni Kosovë-Mali i Zi – Reagon Politologu Demokrat Gjocaj FOTO-VIDEO
Loading...

Demarkacioni Kosovë-Mali i Zi – Reagon Politologu Demokrat Gjocaj FOTO-VIDEO

Nga kush po ndihmohet Lista Serbe për të qenë faktor në Kosovë dhe për ti arritur qëllimet e tyre.
LVV. Me qëndrime të njëjta për bllokimin e Kosovës. Mos votimi i qeverisë në 2017 dhe mos votimi i demarkacionit, LVV po i jep fuqi vendim-marrse listës serbe dhe po e faktorizon atë në Kuvendin e Kosovës. LVV në shumë pika takohet me Listën Serbe, sesa me deputetët tjerë në pozitë dhe opozitë, si: Mos njohja e shtetit, simboleve, bllokimi i shtetit e shumë qështje të tjera. Të gjitha kauzat e VV-së rezultuan fiktive me ngjarjet e fundit që ndodhen në VV, përpos kauzës së bllokimit dhe dështimit të Kosovës si shtet. Duhet kuptuar deputetët e VV-së se janë disa çështje që duhet të kalohen. Jetojmë në Kosovë, dim mirë ti dallojmë të mirën dhe obligimin. Andaj demarkacioni është obligim.

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …