Ballina / Lajme / Depërtohet nga Amerika për vrasje në Shqipëri ndodh e papritura në Itali

Depërtohet nga Amerika për vrasje në Shqipëri ndodh e papritura në Itali

Mediat amerikane kan informuar se krimineli Lul Lucaj i cili ishte i kërkuar nga autoritetet shqiptare për vrasëje ishte arrestuar nga policia amerikane.

Lucaj një kohëishte  ishte nën mbikqyrjene e autoriteteve të emigracionit, por ata zbuluan se Lul Lucaj kishte flet arrest në Shqipëri.

Policia amerikane e kishte përcjellur Lul Lucaj deri në ajroport për tu kthyer në Shqipëri. Por me të zbritur në ajroportin e Italisë, njesia speciale arreston Lucaj pasi flet arrest nga Interpol i cili kishte vrar dy vllezër italian dhe  kishte arritur tu shpëtonte njesive policore italiane duke ikur për në Amerikë.

Ndërsa pritet të dal para trupit gjykues, pas disa ditësh.

/MegaPress.al/ërtohet nga

 

Loading...

Shikoni gjithashtu

Takim në Qipro i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të ndryshme të BE-së, pjesëmarës edhe Doc. Dr. Festim Halili

Në Limassol të Qipros është mbajtur takimi i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të …