Ballina / Show Bizz / Po Flitet / Dështimi i një ministri që hidhet si i suksesshëm
Loading...

Dështimi i një ministri që hidhet si i suksesshëm

Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi pritet që të hyjë në historinë e një vendi si një prej kuadrove më të dështuara gjatë gjithë kohës sa ka drejtuar këtë dikaster të fuqishëm që në njërën anë duhet të mbulojë gjithë ekonominë e vendit e në anën tjetër duhet të tregojë rezultate në praktikë mbi këtë problematikë që e ngulfon sa më shumë vendin, si janë papunësia e madhe dhe ikja e rinisë.

Mirëpo, ministri Bekteshi këtë nuk e sheh si problematikë edhe pse mediat gjithmonë ia kanë përkujtuar disa herë me rradhë por këto lajmë dhe përkujtime kanë arritur në vesh të shurdhër të tij, duke mos e parë të rrugës që të reagojë dhe të shtyjë punët në binarë të duhur ashtu si i ka hije një ministri ose të merr të paktën shembull nga kolegët e tij dhe nga paraardhësit ministra.

Për Bekteshin fliten gjërat më të këqija si në ministri ashtu edhe jashtë, thuhet se kërcënon biznesmen, kushtëzon femra, ka dështuar thuajse në të gjitha drejtimet…

Shikoni gjithashtu

Premierë : “Krejt i Humbur” nga Mentor Mazreku (Foto-Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj …